Але надходить час, – і вже тепер він є, – 

коли правдиві поклонники будуть поклонятися Отцеві в Дусі та істині,

бо Отець шукає Собі таких поклонників.

Івана 4:23

Минулого тижня, 12 травня, коридори семінарії, завжди тихі у вихідні, наповнились сміхом, веселими розмовами та красою. На конференцію «Життя в поклонінні» зібралось більше ста чарівних жінок та дівчат з усього Києва та околиць, щоб роздумувати над тим, якого поклоніння від нас очікує Бог. 

Головний спікер, Толлі Меггс (м. Таскалуса, штат Алабама, США), засновниця місії «Out of the Boat» ділилась з учасницями конференції своїми знаннями та досвідом на основі Слова Божого про те, яким буває поклоніння християнина та яким воно дійсно має бути. Адже головний обов’язок кожного християнина – побачити цінність, гідність Бога і віддати Йому честь та славу на які Він заслуговує. 
 
 
 
 
 
«Поклоніння – це нестримне бажання віддавати Богу, яке йде від серця віруючої людини» - сказала спікер конференції. 
 
Толлі Меггс  розкрила значення слова «поклоніння» для слухачок. Та відмітила, що найбільш поширене слово в Новому Заповіті, яке використовується, коли йде мова про поклоніння, означає «торкнутися поцілунком» (від древньої традиції цілувати руку вищому авторитету). Також означає «падати ниць, поклонитися в повному смиренні». Далі, спікер продовжила розкривати тему поклоніння та пояснювати, що означає для християнина сьогодні – поклонятися Богу. 
 
Толлі Меггс назвала чотири причини, чому поклоніння настільки важливе в житті християнина:
- Писання наповнене поклонінням;
- Поклоніння впливає на щоденне життя віруючого;
- Поклоніння – це найголовніша тема всесвіту; 
- Христос дає повеління – поклонятися. 
І головне – людина була створена, щоб поклонятися Богу! 
 
Крім іншого, обговорювали тему музики та стилів музики в поклонінні. Наскільки музика важлива і чи музика – це початок поклоніння? Адже поклоніння зароджується, починається в середині людини, в розумі, а музика – це тільки одна з форм вираження поклоніння Богу. 
 
Толлі Меггс детально зупинялась на тому, щоб пояснити учасницям конференції, яке поклоніння угодне Богу. Та що означаються слова «поклонятися в дусі та істині».  Спікер приводила приклади з власного життя,  розповідала, як Бог змінював та формував її розуміння поклоніння, як щодня вона слідує за Ісусом. 
 
На завершення продуктивного насиченого важливою інформацією дня були відповіді на запитання, дискусії та обговорення.