Літо ‒ гаряча пора для наших студентів. Це час таборів та місіонерських подорожей. Чудова можливість на практиці застосувати знання отриманні протягом навчального року в семінарії.

З 18 по 24 червня у селі Рівня Верховинського району Івано-Франківської області пройшов денний євангелізаційний табір для дітей «Хто твій авторитет?»

Табір провели студенти та випускники Київської богословської семінарії ‒ Петро Філіпчук, Марина Попова, Вікторія Дягель та  Андрій Федянін. Перше, що хочеться відзначити,– усі вони випускники бакалаврської програми «Християнська освіта». Вікторія ще й випускниця магістерської програми «Біблійна душеопіка», а Марина  ‒  студентка другого курсу цієї ж програми.

Табір відбувся на території церкви, в якій Петро несе служіння диякона. 

Як розповіла Марина Попова, на весь запланований тиждень табору обіцяли дощ. Перенести на інші дні не було можливості. Тож організатори поклалися в цьому на Бога та молились, щоб Він усе влаштував. 

«І сталося все якнайкраще! Майже всі дні табору дощ починався лише підвечір, коли табірний день вже закінчився. Лише один раз був дощ увесь день, але це нам не завадило!» – ділиться Марина враженнями.

 Цьогоріч табір приймав близько 65 дітей із села Рівня та навколишніх сіл. Кожен день дітям була підготовлена насичена програма: музичні заняття, спортивні гуртки, біблійні уроки за віком, театральний гурток, рукоділля, загальнотабірні ігри  та ще багато цікавого. Будь як Христос – саме так протягом усіх днів звучала головна істина табору.