У п’ятницю, 27 квітня, в залі Київської богословської семінарії відбулось урочисте вручення дипломів випускникам Української пасторської богословської дипломної програми для китайців. Щиро вітаємо випускників із закінченням навчання! Це вже другий випуск, і цього разу 7 випускників отримали дипломи. 
З 2015 року семінарія надає свої ресурси для проведення унікальної програми практичної підготовки служителів для китайських громад в Україні. Студенти представляють різні міста України, в яких існують китайські громади. Більшість студентів приїхали в різний час до України переважно з півночі Китаю. 

Це початкова навчальна програма для людей в служінні, її мета – надати початкову біблійну підготовку і допомогти здійснювати пасторське служіння серед китайців, що живуть в Україні. Програма підготовки складається з шести сесій. 

Д-р Барбара і преп. Уоррен Лай опікуються даною програмою.

Д-р Барбара Лай – викладач Старого Завіту в семінарії Тіндейла (Торонто, Канада) і директор програми (M.Div) пасторського і китайського служінь. Програма китайського служіння існує вже 28 років і є найтривалішою програмою підготовки з етнічною спеціалізацією в Асоціації богословських шкіл (ATS) в Північній Америці. 

Преп. Уоррен Лай є пастором, а також добровільно працює директором Центру ім. Хадсона Тейлора для китайських служінь при семінарії Тіндейла. Він є ад'юнкт-професором пасторальних курсів семінарії.

Викладачі та студенти цієї програми просять молитовної підтримки у їх служінні: щоб більше китайців, які живуть в Україні, пізнавали Христа і мали бажання вчитися. У них також є велике бажання, щоб китайські церкви тут, в Україні, зростали і були активними в проповіді звістки про Христа.