В суботу 18 травня 2019 року відбулась випускна церемонія в Киїській богослівській семінарії. Близько півсотні випускників одягли мантії та отримали дипломи молодшого бакалавра, бакалавра та магістра.

Вийшов свіжий номер богословського журналу «Штудії», головним редактором якого є д-р Едуард Борисов, викладач Київської богословської семінарії. Тема цього номеру: Помісна церква. 

24-25 січня 2019 року Київська богословська семінарія приймала у своїх стінах діючих військових капеланів з усієї України на щорічному навчальному семінарі для військових капеланів ВСЦ ЄХБ. 

У віторок на біблійній годині студенти Київської богословської семінарії слухали коротку проповідь д-р Дена Апчерча про суть та важливість вірного розуміння слова "служіння" для християн. 

Любі брати і сестри,
 
Щиросердно вітаємо вас словами ангельського хору: «Слава Богу на висоті, і на землі мир, у людях добра воля!» (Луки 2:14). 

Слова цієї небесної пісні несуть мир для занепокоєних сердець. Той ангельський спів привів пастухів до Віфлеєма. Він веде і наші серця та думки до вічності і правди. Народився Спаситель для нас. Справдилися Божі обітниці. Багато церков святкують період очікування Різдва – час роздумів, підготовки та надії. Пісні, проповіді, вірші та тексти Писання, що читаються в цей час, нагадують нам про надію, спокій, радість і любов, які подаровані нам у Христі. Народження Ісуса – найбільший Божий дарунок людству. Бог не полишив людей. Навпаки, Він любить нас і піклується про нас. Він розуміє людські печалі, виклики і переживання. Він хоче запевнити нас, що Він більший за все, з чим ми стикаємося в житті, і Він забезпечить нас Своєю благодаттю і правдою. Який милосердний наш Спаситель! 

Нині ми з вдячністю згадуємо усіх, хто підтримує служіння Київської богословської семінарії. Ми дякуємо вам за молитви та участь у богословській освіті в Україні. Потреба у підготовлених служителях актуальна як ніколи. Наше суспільство вкрай потребує почути про Істину. Християни мають моральну відповідальність нести добру звістку про Істину усім і скрізь. 

Ми молимося і маємо надію, що ті, хто долучався до нашого служіння, продовжать це робити і в новому році, а ті, кого Господь спонукає до цього, також долучаться до нашої спільної праці на ниві Божій. Бажаємо вам і вашим близьким тепла у цю холодну пору року, Божих благословень та успіху у вашому служінні. 

Від імені усіх викладачів, працівників та студентів семінарії вітаю вас з Різдвом Христовим та Новим роком! 
  
З любов’ю у Христі  
ректор Київської богословської семінарії 
Руслан Хмиз